Voor elke groep

Een vergadering, workshop, verjaardag of bruiloft organiseert u het liefst op een inspirerende en sfeervolle locatie. Bij Tuinen Mien Ruys zijn er wat dat betreft volop mogelijkheden.

Wiekend

De Wiekend is een bijzondere plek om te vergaderen of een workshop te geven. Het voormalig tuinhuis van Mien Ruys is verbouwd en wordt nu gebruikt als expositieruimte. De locatie ligt afgeschermd en de intieme ruimte maakt het de perfecte plek voor u en uw gezelschap.

Boerenschuur

Vanuit de Boerenschuur heeft u fantastisch uitzicht. Door de grote glazen pui kijkt u rechtstreeks naar de tuinen. In het sfeervolle pand is het karakter van de Boerenschuur behouden gebleven en de royale ruimte biedt plaats aan groepen tot 50 personen. Dat maakt de locatie geschikt voor een uitgebreide lunch, het vieren van een verjaardag, het geven van lezingen of als trouwlocatie.

Meer informatie

Beide locaties zijn af te huren per dagdeel. Geef uw wensen door, dan maken wij zo snel mogelijk een offerte voor u. Neem contact op via groepen@tuinenmienruys.nl of bel naar 0523-614774.